/ trio / kvartett / osv.

DUOPIANO: Carl Flemsten              SÅNG: Karin Starck

CK-duo är en samspelt, finstämd piano/sång-duo med Stockholm som hemmabas. De är bl.a. utbildade på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har spelat tillsammans regelbundet i mer än 10 år, främst som duo, men även i större ensembler. Detta har resulterat i massor av erfarenhet och rutin, samt en stor och bred repertoar för olika typer av tillställningar och stämningar. Här ryms pop/rock, jazz/bossa/blues, såväl som soul och countrymusik, svenska visor/folksånger, disco, musikal samt klassisk musik.


Musiken framförs med en egen personlig touch och stil och flexibilitet och lyhördhet för uppdraget är andra kännetecken för duon. CK duo framträder gärna i Stockholm såväl som i andra delar av Sverige eller utomlands. Priset varierar utifrån varje uppdrags speciella förutsättningar. Duon kan även erbjuda en större konstellation av musiker, genom att t.ex. addera elbas/kontrabas, trummor och/eller gitarr, eller andra instrument/sångare, till Duon. Se mer under konstellationer. Inget är omöjligt!

Duon är även gifta privat.


Carl Flemsten;

pianist/keyboardist, har numera Stockholm som hemmabas, men rötterna i Norrköping. Han har i sin utvecklingsbana gått från klassisk musik till avancerad jazz såsväl som pop/rock/soul och engagerats som följsam ackompanjatör åt flera kända svenska artister såsom Tommy Körberg, Carola, Sanna Nielsen, Peter & Matilda, Maria Möller och Magnus Uggla m.fl. En av de skolor han utbildats på är Kungliga musikhögskolan i Stockholm, där han fokuserade på den afroamerikanska genren (pop/jazz). Han behärskar det rena pianospelet vid flygeln, såväl som avancerad syntprogrammering av dagens populärmusikhits, t.ex. vid festivaler eller som keyboardist i olika TV programs husband. Han engageras frekvent både som pianist/keyboardist, arrangör o kapellmästare, inte minst med Karin i CK Duo/Trio/Kvartett osv.


Karin Starck; (www.karinstarck.se)

uppvuxen i Götene, numera bosatt i Stockholm, är sångerskan med den stora bredden och en särskild förkärlek för det egna låtskrivandet/producerandet och för att göra nyskapande såväl som mer traditionella konserter och events, där hela bredden gärna får komma till användning. Oavsett genre har hon hittat sitt eget unika sound.

Karin engageras regelbundet som solist såväl som backup-sångerska i

olika sättningar samt har åtaganden som körledare och sångpedagog. Hennes skolning är bl.a. från Musikhögskolan i Stockholm inom jazz/pop såväl som klassisk sång/opera och svensk visa/folkmusik. Hösten 2014 släppte Karin sitt 2:a egenproducerade/komponerade album "This Song's For You"- en slags gränsöverskridande, filmisk/dramatisk crossover-pop.

Debutskivan "In time”, 2011, kan beskrivas som en slags akustisk, singersongwriter-pop med en mängd olika influenser.

Ett 3e Album, för första gången på svenska och tillägnat hennes båda barn, beräknas ges ut 2020 till hälften bestående av sångerna från EPn "sånger till ett barn", 2017. Läs gärna mer på; www.karinstarck.se

Copyright @ All Rights Reserved